Başbakan Erdoğan Talimat Verdi

Erzurum İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Altınok, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla İl Özel...

Erzurum İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Altınok, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla İl Özel İdaresi bütçesine 5 milyon 541 bin TL ilave kaynak aktarıldığını açıkladı.

Altınok, yaptığı açıklamada, “Kış şartlarının çok ağır geçtiği ilimizde kırsal kesimde karla mücadelenin kesintisiz ve süratli bir şekilde yapılabilmesi, kırsalda yaşayan insanlarımızın şehir ve ilçe merkezleriyle ulaşımının sağlanması bilhassa eğitim ve sağlık hizmetlerinin sekteye uğramadan devamına yönelik olarak İl Özel İdaresinin yaptığı harcamalarda kullanılmak üzere Sayın Başbakanımızın talimatları ile Maliye Bakanlığı tarafından Özel İdaresi Bütçesine 5 milyon 541 bin TL ilave kaynak aktarılmıştır. Sayın Başbakanımıza müteşekkiriz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: