Başbakan Erdoğan Tekirdağ’da

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin il kongresine katılmak üzere Tekirdağ’a geldi. İstanbul’dan helikopterle 8. Mekanize...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin il kongresine katılmak üzere Tekirdağ’a geldi.

İstanbul’dan helikopterle 8. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı pistine gelen Başbakan Erdoğan, Tekirdağ Valisi Üzeyir Kemelek, Belediye Başkanı Adem Dalgıç ve ilin üst düzey yöneticileri tarafından törenle karşılandı. Erdoğan, tören kıtasını selamladıktan sonra Başbakanlığa ait otobüsle kongrenin yapıldığı Atatürk Kapalı Spor Salonu’na hareket etti.

Salondaki partililerin coşkuyla karşıladığı Başbakan Erdoğan yoğun tezahüratlar eşliğinde kürsüye geldi. Erdoğan, Türkiye’nin hiçbir şehri ve belediyesi arasında ayırım yapmadıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Tekirdağ’da her geçen seçim döneminde oylarını artırdıklarını anlatan Başbakan, 4 olan milletvekillinin 2 tanesinin partisinin olduğunu söyledi. İktidara geldikleri gün çocuk olanların bugün 15 yaşında gençler olduğunu ifade eden Başbakan, 90’lı yıllarda doğanların 25 yaşlarında gençler olduğunu ifade etti.

Bu iki grubun yakın tarihi iyi bildiklerini vurgulayan Başbakan Erdoğan, ülkenin bu tarihte geçtiği süreci yaşadıklarını anlattı.

12 Eylül askeri darbesine değinen Başbakan, sivil iktidarın yaşadıkları o dönemi gençlerin iyi bilmesi gerektiğini vurguladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz