Başbakan Erdoğan'a "cumhurbaşkanı" Sorusu

MHP Milletvekili Ahmet Duran Bulut, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün seçildiği günden beri Dışişleri Konutunda kaldığını, Dışişleri...

MHP Milletvekili Ahmet Duran Bulut, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün seçildiği günden beri Dışişleri Konutunda kaldığını, Dışişleri Bakanının ise bu yüzden aylık kirası 48 bin TL olan bir villada kaldığını savunarak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cevaplaması istemiyle TBMM Başkanlığına yazılı bir soru önergesi verdi.

MHP Balıkesir Milletvekili A. Duran Bulut, TBMB Başkanlığına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını istemiyle sunduğu yazılı soru önergesinde şunları söyledi:

Reklam
Reklam

"Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı seçildiği günden bu yana Dışişleri Bakanı iken oturduğu eski Dışişleri Konutunda kalmaya devam etmektedir. Bu yüzden Dışişleri Bakanı da aylık kira bedeli 48 bin TL olan bir villada kirada oturarak devleti zarara uğratmaktadır. Bu kira bedelinin Cumhurbaşkanlığından tazminini düşünüyor musunuz? Böyle bir keyfiyete Cumhurbaşkanının hakkı var mıdır?"

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz