Başbakan Erdoğan'a Destek Için Yürüyor

ANKARA (AA) – Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek amacıyla Osmaniye’den Ankara’ya yürüyen İmam Hüseyin Çelik Şereflikoçhisar’a ulaştı.

ANKARA (AA) – Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek amacıyla Osmaniye’den Ankara’ya yürüyen İmam Hüseyin Çelik Şereflikoçhisar’a ulaştı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek amacıyla 2 Ocak’ta Osmaniye’den Ankara’ya doğru yürümeye başlayan İmam Hüseyin Çelik, Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Hakverdi Altuğ ve AK Partililer tarafından karşılandı. Eski Osmaniye Ticaret Borsası Başkanı olan Çelik, geçmişte olduğu gibi bugün de Türkiye Cumhuriyeti üzerinde oyunlar oynandığını söyledi. Bu oyunların gelecekte Erdoğansız bir iktidar için oynandığını ifade eden Çelik, "17 Aralık’tan bugüne kadar kim kazandı? Bu oyunu oynayan diş güçler ve destekçileri milyar dolarları ceplerine indirdiler. Biz Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı yedirmeyeceğiz" şeklinde konuştu. Çelik, açıklamasının ardından yola devam etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz