Başbakan Erdoğan'a Hava Destekli Koruma

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir-Konya Yüksek Hızlı Tren seferlerinin başlaması dolayısıyla Eskişehir'de yapılacak tören için...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir-Konya Yüksek Hızlı Tren seferlerinin başlaması dolayısıyla Eskişehir'de yapılacak tören için giderken havadan ve karadan yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Geçtiğimiz hafta AK Parti Genel Merkezi ile Adalet Bakanlığı'na yönelik saldırıların ardından güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkarıldı. Dün AK Parti Genel Merkezi'ndeki saldırı noktasını inceleyen Erdoğan'ın Eskişehir seyahatindeki güvenlik önlemleri dikkat çekti. Yüksek Hızlı Tren'le seyahat eden Başbakan Erdoğan'ı havadan Başbakanlık Oba helikopteri takip etti. Hızlı trenin Eskişehir'e girişi sırasında ise karadan Yunus ekipleri eşlik etti.

Reklam
Reklam

Eskişehir'e varıldığında ise anonsu Başbakan Erdoğan yaptı. Konya Hızlı Tren seferlerinin bugün başlayacağını belirten Erdoğan, trenin kapılarını açacağını, bu sebeple kapılardan uzak durulmasını istedi. Erdoğan, seferlerin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz