Başbakan Erdoğan'a ilginç vasiyet

ANKARA (İHA) - AK Parti'nin Yerel Yönetimler Akademisi'nde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a vasiyette bulunan 78 yaşındaki Timurlenk Bozturk, "Sayın Başbakan sizden istirham ediyorum. Türkiye çok güzel günlere kavuşacak. Ölürsem mezarıma gelip, bana bunun haberini verin. Ne olur yalvarıyorum" dedi.

Başbakan Erdoğan, AK Parti Ar-Ge Başkanlığı'nın Siyaset Akademisi çerçevesinde düzenlediği 'Yerel Yönetimler Programı'nın 2. dönemini birincilikle tamamlayanlara sertifikalarını verdi. AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen törende yerel seçimlere yönelik teorik ve pratik dersler verilen akademide birinci gelen 36 kursiyere Başbakan Erdoğan tarafından sertifika ve altın kaplama kalem verildi. Türkiye üçüncüsü ve Zonguldak birincisi Pınar Deniz, törende ilgi odağı oldu. Doğumuna 10 gün kala birincilik ödülü almak için Ankara'ya gelen Pınar Deniz'e Başbakan Erdoğan da özel ilgi gösterdi.

Reklam
Reklam

Siyaset Akademisi'nin 'en genç kursiyeri' diye anons edilen 78 yaşındaki Timurlenk Bozkurt törende ilgi odağı oldu. Bastonuyla kürsüye gelen ve şiir okuyan Vanlı kursiyer Timurlenk Bozkurt, Başbakan Erdoğan'a ilginç bir vasiyette bulundu. Bozkurt, "Türkiye güzel günlere, gerçek demokrasiye kavuşacak, milletimiz huzur ve refaha kavuşacak. Ben buna inanıyorum. 78 yaşına geldim. O güzel günleri sizlerle beraber görmeyi arzu ederdim ama görmeyebilirim. Türkiye elbette görecek. Sizden istirham ediyorum sayın Başbakanım. Ben bu güzel günleri görmeden ölürsem mezarıma gelin ve bu güzel günleri bana haber verin. Ne olur yalvarıyorum. O güzel günleri haber verdiğinizde mezarımın içinde cennetle müjdelenmiş gibi sevinirim" diye konuştu.

Bozkurt'un konuşmasını dinleyen Başbakan Erdoğan ise, AK Parti Sosyal İşler Başkanlığı'nın başlattığı bir çalışma doğrultusunda tüm şehirlerde 100 yaşın üzerindeki yaşlıları evlerinde ziyaret ettiklerini hatırlatarak, "İnşallah seni de bulunduğun şehirde ziyaret ederiz. Allah uzun ömürler versin" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam