Başbakan Erdoğan'dan Mezhepsel Çatışma Uyarısı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün çalışma ofisinde kabul ettiği Suriye Türkmenleri Kongresi heyetine, Türkiye olarak...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün çalışma ofisinde kabul ettiği Suriye Türkmenleri Kongresi heyetine, Türkiye olarak Suriye’nin toprak bütünlüğüne büyük önem verdiklerini söylediği, tüm taraflara mezhepsel çatışmadan kaçınma uyarısında bulunduğu öğrenildi.

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre Başbakan Erdoğan, aralarında Suriye Ulusal Komisyonu üyelerinin de bulunduğu heyetle yaptığı görüşme sırasında, Suriye’de etnik ya da mezhepsel bir çatışma yaşanmaması için tüm tarafların büyük özen göstermesi gerektiğine de dikkat çektiği bildirildi.

Reklam
Reklam

Heyet üyelerinin ise Şam rejimine karşı verilmekte olan meşru mücadelede Suriye halkına verilen destekten dolayı Türkiye’ye teşekkürlerini ilettikleri öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz