Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı Adayı Olması

AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Türkiye'nin 12. cumhurbaşkanı seçileceğini söyledi.

AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Türkiye'nin 12. cumhurbaşkanı seçileceğini söyledi. Uncuoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, cumhurbaşkanının halk tarafından seçileceğini belirterek, demokrasinin güçlendirilmesi için yeni bir adımın daha atıldığını vurguladı. Türkiye'nin daha demokratik bir ülke olması için çalıştıklarını anlatan Uncuoğlu, "Başbakan Erdoğan, milletin oylarıyla Türkiye'nin 12. cumhurbaşkanı seçilecek" dedi. "Yeni Türkiye'nin oluşturulmasındaki gayretlerin en büyüğünü göstererek bize örnek olan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde vesayet yönetimini sonlandırdık" diyen Uncuoğlu, şöyle konuştu: "28 Şubat'ın uzun yıllar sürmeyeceğini, askerin artık sivil yönetime darbe yapamayacağını, ekonominin istikrara kavuşabileceğini, herkesin söz hakkı olduğu demokrasinin daha ileri düzeye taşınabileceğini milletimizle birlik ve beraberlik içerisinde Allah'ın izniyle başarıyla ispatladık. Milletimiz ne diyorsa, nasıl düşünüyorsa, ne istiyorsa öyle dedik, öyle düşündük, öyle istedik. Şimdi, sırada cumhurbaşkanlığı seçimi var. Milletimiz, sevdası millet olan Başbakanına yine sahip çıkacak ve Recep Tayyip Erdoğan diyerek ilk turda Çankaya'nın sahibi olacaktır."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz