Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı Adayı Olması

AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı adayı gösterilmesinin Bayburt halkını mutlu ettiğini belirtti.

AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı adayı gösterilmesinin Bayburt halkını mutlu ettiğini belirtti. Kobal, yaptığı yazılı açıklamada, 10 Ağustos'ta yapılacak ilk tur seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'ın tarihi bir farkla ipi göğüsleyeceğine inançlarının tam olduğunu belirterek, "Cumhurbaşkanı adayımız, genel başkanımız ve başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a Bayburt olarak 10 Ağustos Pazar günü tam destek vererek tarihi bir oyla Çankaya köşküne göndermek istiyoruz" ifadelerini kullandı. Bayburt'un, AK Parti'ye desteğinin her dönemde üst seviyelerde olduğunu anımsatan Kobal, şunları kaydetti: "İlimiz, partimize gösterdiği bu desteğin karşılığı olarak her türlü hizmeti en üst seviyelerde almıştır. Partimizden desteklerini bugüne kadar esirgemeyen Bayburtlu hemşerilerime teşekkür ediyorum. Halkımız 10 Ağustos'ta yapılacak seçimlerde halkın adamı genel başkanımız ve başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden daha güçlü yarınlar için tercih edecektir. Cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanan Recep Tayyip Erdoğan, 12 yılda yaptığı hizmetler ve projelerle ülkemize çağ atlatmıştır. Yine bu 12 yıllık görevini sürdürürken birçok darbeyle yıkılmak istenen AK Parti hükümeti, her defasında halkın gücünü arkasına alarak dikleşmeden dik durarak Türkiye'yi dünya ülkelerine örnek bir ülke durumuna getirmiştir."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: