Başbakan Erdoğan’ın Mersin Temasları

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Mersin İl Olağan Kongresi’nin yanı sıra yapımı tamamlanan 45...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Mersin İl Olağan Kongresi’nin yanı sıra yapımı tamamlanan 45 tesisin açılışını gerçekleştirmek üzere İstanbul’dan ANA uçağıyla geldiği Adana’dan helikopterle Mersin’e hareket etti.

Özel ‘ANA’ uçağı ile İstanbul’dan yola çıkan Başbakan Erdoğan’a, eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan da eşlik etti. Erdoğan için Adana Şakirpaşa Havaalanı’nda üst düzey güvenlik önlemi alınırken, havaalanı içinde ve çevresinde giriş ve çıkışlar kontrollü bir şekilde gerçekleştirildi. Özel harekat ekipleri VIP girişinde yer alan binaların çatı katında konuşlanırken, sıcak ve güneşli hava nedeniyle havaalanında güvenlik önlemi alan polisler zor anlar yaşadı.

Reklam
Reklam

Başbakan Erdoğan, inişin ardından bir süre uçakta kaldıktan sonra geniş güvenlik önlemleri altında uçaktan indi. Havaalanında Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, AK Parti Adana milletvekilleri ve diğer üst düzey protokol üyelerince karşılanan Erdoğan, protokol üyeleri ile ayak üstü sohbet ettikten sonra helikopterle Mersin’e hareket etti.

Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadyumu’nda düzenlenecek olan ‘AK Parti Mersin İl 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda partililere ve halka hitap edecek olan Erdoğan, daha sonra yaklaşık 175 milyon TL’ye mal olan toplam 45 tesisin toplu açılışını gerçekleştirecek. Erdoğan’ın açılışını gerçekleştireceği toplu yatırımlar arasında; 37 okul, Erdemli Devlet Hastanesi, tıp ve mühendislik fakültesi binaları, Tarsus ve Erdemli Huzurevi, öğrenci yurtları, 112 Acil Çağrı Merkezi ve çok sayıda kırsal kalkınma tesisi bulunuyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz