Başbakan karşısına alıp konuşuyor mu?

AKP'li Naim Ağaç, terör örgütü lideri Öcalan'in idamı konusunda Başbakanın açıklamalarına tepki gösteren muhalefeti suçladı.

İl Genel Meclis üyesi AKP'li Naim Ağaç, terör örgütü lideri Öcalan'in idamı konusunda Başbakan Erdoğan'ın açıklamalarına tepki gösteren muhalefeti suçladı.

AK Parti İl genel meclis üyesi Naim Ağaç, Başbakan Erdoğan'ı Öcalan'ın idamı konusunda eleştiren muhalefete cevap olarak, terör örgütünün lideriyle karşısına geçip oturuyor mu diye sordu.

Ağaç, 1999 yılında iktidar olan ANA-SOL-D hükümetinin kendilerinin aksine terör örgütü liderini muhatap aldığını belirterek, esasında Öcalan'ı o dönem muhatap kılan birileri şimdi yaptıklarını unutarak bizi suçluyorlar dedi.

Reklam
Reklam

Hükümetin terör örgütü liderini muhatap almasının mümkün olmadığınıda kaydeden Ağaç, Başbakan ne yapıyor, muhalefet Başbakan'ı neyle suçluyor, biraz ciddi olmaları gerekir, karşısına alıp oturuyor mu?, yoksa Öcalan'ın konumuyla ilgili olarak tek bir söylemi var mı? hani devlet görüşüyor mu derseniz, avukatı var, güvenlik görevlisi var, ziyaretçisi var, devlet organları Öcalan'ı görmeye gidiyor, bu ilişkinin hükümetle ne ilgisi olabilir ki? diye sordu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz