Başbakan, Kılıçdaroğlu’nu taziye çadırında kabul etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, beraberindeki heyetle birlikte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, beraberindeki heyetle birlikte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a başsağlığı ziyaretinde bulundu. Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve beraberindekileri evin bahçesine kurulan taziye çadırında kabul etti.
Başbakan Erdoğan'ın Üsküdar Kısıtlı'daki konutuna saat 16.00'da gelen Kılıçdaroğlu, saat 16.20'de buradan ayrıldı. Basına kapalı gerçekleştirilen taziye ziyaretine CHP genel başkan yardımcıları Erdoğan Toprak, Gürsel Tekin ve Akif Hamzaçebi de katıldı. CHP heyeti ayrıldıktan sonra içerideki görüntüler basınla paylaşıldı.
Ziyaretçileri ayakta karşılayan Erdoğan, başsağlığında bulunanlarla tek tek tokalaştı. Daha sonra taziye çadırına geçildi. Erdoğan ve Kılıçdaroğlu burada yan yana oturdu. Kur’an’ı Kerim sesleri yükselirken, ikilinin sohbet ettiği gözlendi. Kur’an’ı Kerim okunduktan sonra çadırda bulunanlar ellerini açarak dua etti.
CHP'lilere araçlarına kadar eşlik eden Erdoğan, heyeti el sallayarak uğurladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz