Başbakan Recep Tayyip Erdoğan:

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "PKK terör örgütü ile Pozitif Yaşam Derneği (PYD)'nin işbirliğine sıcak bakmamız...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "PKK terör örgütü ile Pozitif Yaşam Derneği (PYD)'nin işbirliğine sıcak bakmamız mümkün değil" dedi.

Kanal 24 televizyonundaki 'Sansürsüz' programına katılan Başbakan Erdoğan, Suriye'deki PKK terör örgütünün faaliyetleri konusunda, "Türkiye olarak bizim PKK terör örgütü ile PYD'nin oradaki işbirliğine sıcak bakmamız mümkün değil. Çünkü buradaki yapılanma oradaki Kürtlerin bir yapılanması olarak değerlendirilemez. PKK terör örgüt ile PYD'nin bir yapılanmasıdır ki, bu da bizim hassas noktalarımız arasında yer alacaktır ve almaktadır" dedi. Başbakan Erdoğan, ayrıca "Bizim buna evyallah diyecek halimiz yok" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz