Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum’da

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin il kongresi ile bir dizi açılışlara katılmak üzere Erzurum’a geldi....

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin il kongresi ile bir dizi açılışlara katılmak üzere Erzurum’a geldi. Özel 'ANA' uçağı ile Erzurum Havalimanı’na Erdoğan'a Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve kızı Sümeyye Erdoğan da eşlik etti.

Başbakan Erdoğan’ı havalimanında Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, milletvekilleri ve çok sayıda protokol üyeleri karşıladı.

Başbakan Erdoğan’ı havalimanı çıkışı 150 kadar atlı cirit ekibi karşıladı. Cirit karşılama ekibinde daha önce Başbakan Erdoğan’ı Erzurum’a gelişlerinde beyaz atıyla karşılayan Baki Bayraktutan da hazır bulundu.

Reklam
Reklam

Erdoğan, buradan hareketle Erzurum Valiliğine geçerek Vali Sebahattin Öztürk’ü makamında ziyaret edip, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz