Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yoğun bakımda iddiası

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yoğun bakımda olduğu iddiası sosyal medyayı karıştırdı.

Son dönemde hükümete muhalif görüşleriyle gündeme gelen eski AKP Elazığ milletvekili Feyzi İşbaşaran, Twitter hesabından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yoğun bakımda olduğunu duyurdu.

"Başbakan yoğun bakımda ..... Yanlış bilgi olsun isterim.. Yaşadıkları çok ağır.." diye yazan İşbaşaran şöyle devam etti:

"Allah insana bir ömür veriyor.. Bir de akıl.. Kader tam da ikisinin ortasında.. Allah Tayyip Bey'in günahlarını af etsin. Dün öğleden sonra 17.00'den beri bilgi sahibiydim. Allah kimseye böyle kader göstermesin !! Bir hırsız olarak gitti... Asla üzülmem ... Ölüm üzerine hiç hesap yapmam.. Hele siyasette asla.. Ben bunları yazarken belki ben ölmüş olabilirim .. Ama, Başbakan dopingle bu kadar ! Başbakan'ın siyasete ve propagandaya sağlığı uygun olmayabilir.. Ak Parti 12 yıllık bir Parti. Kurumsallaşmalı. Yoluna devam etmeli.. Ben Türkiye için ciddi bir şey yazdım. insan ömrü ile devlet ömrü çok farklı. Ülkesini seven herkes bunu düşünmeli..."

Reklam
Reklam

İŞBAŞARAN İDDİLARINI DEĞİŞTİRDİ

Ak Parti eski milletvekili Feyzi İşbaşaran daha sonra yazdığı tweette '17.00'da yoğun bakıma alındığını yazmadım. "Malazgirt 1071 bulvar" açılışında rahatsızlandı ve eve gitti. Çarpıtmayın' yazdı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın doktorluğunu yapan AK Parti Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl, Başbakan'ın sağlık durumuyla ilgili son açıklamaları Twitter hesabından yaptı.

İşte Erdöl'ün attığı o tweetler:

HÜSEYİN ÇELİK'TEN YANIT

Twitter üzerinden yayılan bu iddiaya AK Parti'den ilk açıklama Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'ten geldi. Çelik, söz konusu iddianın yalan olduğunu belirterek, Başbakan'ın sağlık durumunun gayet iyi olduğunu ve mitingleri ile ilgili programında da herhangi bir değişiklik olmadığını kaydetti.

Anahtar Kelimeler: