Başbakan, Somali’deki açlığı BM toplantısında anlatacak

Siyasi partilerdeki geleneksel bayramlaşmalar bayramın ikinci gününde AK Parti’de de yapıldı. DP, BBP, Saadet Partisi...

Siyasi partilerdeki geleneksel bayramlaşmalar bayramın ikinci gününde AK Parti’de de yapıldı. DP, BBP, Saadet Partisi ve HAS Parti heyetleri AK Parti’ye gelerek bayramlaştı. Partilerin ziyaretinde ortak görüşü, Türkiye’nin yurt dışına yaptığı yardımlar oldu.
Ramazan Bayramı dolayısıyla AK Parti’ye yapılan ziyarette CHP’nin ardından DP heyeti bayramlaşmaya geldi. AK Parti Genel Merkezi'ne DP Genel Başkan Yardımcısı Nuran Talu başkanlığındaki heyeti, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Ankara milletvekilleri Yalçın Akdoğan ve Fatih Şahin ile Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Oya Işık ağırladı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kapusuz Kapusuz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eylül ayında Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'na katılacağını ve Somali ziyaretinde şahit olduğu açlığı BM toplantısında anlatacağını aktardı.

Reklam
Reklam

BBP, SAADET VE HAS PARTİ'DEN AK PARTİ İLE BAYRAMLAŞMA
AK Parti’yi ziyaret edenler arasında BBP heyeti de vardı. Genel Başkan Yardımcısı Yakup Demirkale başkanlığındaki BBP heyeti, Ziyarette konuşan Demirkale, Ramazan Bayramı vesilesiyle İslam coğrafyasındaki kan ve gözyaşının dinmesini diledi.
BBP ziyaretinde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, toplumu, bireyi, hak ve hukuku gözetmeyen despot yönetimlerin yaşama şansı olmadığını kaydetti. Kapusuz, “Zulümle âbâd olunmuyor. Bu değişim ve dönüşümün de uzun sürmeden, ağır şartlar yaşanmadan sonuçlanması komşularımız açısından önem arz ediyor.” dedi.
AK Parti'yi daha sonra Genel İdare Kurulu üyesi Ali Vural başkanlığındaki Saadet Partisi heyeti ve Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Seyfullah Şahin başkanlığındaki Has Parti heyeti ziyaret etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz