Başbakan Yardımcısı Arınç:

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Bize güvenerek oy verenleri hiçbir zaman mahcup etmeyeceğiz. Biz sorunları büyüten değil çözen anlayışın içindeyiz" dedi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Bize güvenerek oy verenleri hiçbir zaman mahcup etmeyeceğiz. Biz sorunları büyüten değil çözen anlayışın içindeyiz" dedi. Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız'ı makamında ziyaret eden Arınç, bu ilçede seçmenlerin, çok yüksek oy oranıyla belediye başkanlığını AK Parti'ye verdiğini söyledi. Yıldız'ın, iyi bir hukukçu ve iş adamı olduğunu belirterek görevine seçilmesinden dolayı onu tebrik eden Arınç, "Hizmetlerimize hiç durmadan devam edeceğiz. İnşallah halkımızın bu güzel beldede mutlu ve huzurlu yaşaması için elimizden geleni yapacağız" ifadesini kullandı. Arınç, bundan sonra Gürsu'nun hem kamu yatırımları hem de belediye hizmetleri bakımından önünün açık olduğunu dile getirdi. Her zaman Yıldız'ı desteklediklerini bildiren Arınç, şöyle konuştu: "Gürsu, gelişen, sürekli büyüyen, kalkınan bir beldedir. Kendi içinde bazı sorunları taşıması da mümkündür. Gürsu TOKİ Konutları ile Yenidoğan Mahallesi'ndeki arsa tapu problemleri, önümüzde duruyor. Bunları halledeceğimize söz verdik. Huzurlarınızda bunu tekrarlamak isterim. Ne kadar zor olursa olsun zamanında belki ihmal edilen hususlar bugün karşımıza çıkıyor. Bize güvenerek oy verenleri hiçbir zaman mahcup etmeyeceğiz. Biz sorunları büyüten değil çözen anlayışın içindeyiz. Vatandaşın bizden beklediği elbette önemli konulardır. Onlara ağırlık vereceğiz." Daha sonra Yıldız, Arınç'a ilçenin sembolik anahtarını hediye etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: