Başbakan Yardımcısı Arınç Afyonkarahisar'da:

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Afyonkarahisar Türkiye'nin en güzel şehirlerinden birisi. İnsan burada rahatlıyor" dedi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Afyonkarahisar Türkiye'nin en güzel şehirlerinden birisi. İnsan burada rahatlıyor" dedi.

Arınç, AK Parti Teşkilat Başkanlığı Teşkilatiçi Eğitim Programı'nın açılışı için Manisa'ya giderken mola verdiği Afyonkarahisar'da, bir dinlenme tesisinde kahvaltı yaptı.

Burada bir süre gazetecilerle sohbet eden Arınç, Afyonkarahisar'ın Türkiye'nin en güzel şehirlerinden biri olduğunu söyledi.

Arınç, "İnsan burada rahatlıyor. Güzel insanlarla görüşüyor güzel kahvaltı yapıyoruz. Afyonkarahisar'ın sadece kaymağı değil, herşeyi güzel. Herşeyi kaymak gibi" dedi.

Reklam
Reklam

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, kendisini uğurlamaya gelen Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu'na bir kitap hediye ettikten sonra Manisa'ya hareket etti.

Muhabir: Mustafa Güngör - Ali Kemal Akan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz