Başbakan Yardımcısı Arınç: “allah Türkiye Özlemi Çekenlere Bizi Kavuştursun”

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, gurbetin zor olduğunu ifade ederek, “Kavuşmak güzel şey. Allah hüzünlü gurbette...

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, gurbetin zor olduğunu ifade ederek, “Kavuşmak güzel şey. Allah hüzünlü gurbette Türkiye özlemiyle buraların topraklarını özleyen insanımıza da hepimize de gurbetten dönmeyi, kucaklaşmayı, buluşmayı nasip etsin” dedi.

Bursa Yüksek Hızlı Tren Hattı'nın 75 kilometrelik bölümünü oluşturan Bursa-Yenişehir etabının temeli atıldı. Bursa-Mudanya Yolu Balat Mahallesi'nde gerçekleşen temel atma törenine Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik de katıldı. Programda konuşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Necip Fazıl Kısakürek’in ‘İstasyon’ şiirini okudu. Gurbetin zor olduğunu ifade eden Arınç, “Kavuşmak güzel şey. Allah hüzünlü gurbette Türkiye özlemiyle buraların topraklarını özleyen insanımıza da hepimize de gurbetten dönmeyi, kucaklaşmayı, buluşmayı nasip etsin. İnşallah yüksek hızlı tren de böyle olacak. El sallayacağız giderken, kucaklaşacağız birleşirken. Rabbim en kısa zamanda bitirmeyi nasip etsin” dedi.

Reklam
Reklam

Arınç’a konuşmasının ardından alanı dolduran vatandaşlar alkışlarla destek verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: