Başbakan Yardımcısı Arınç: "gerçek Bayramların Tadını En Kısa Zamanda Alacağız"

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, bayram sevincini gölgeleyen pekçok olayın cereyan edebileceğini ifade eden, "Allah'tan diliyorum...

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, bayram sevincini gölgeleyen pekçok olayın cereyan edebileceğini ifade eden, "Allah'tan diliyorum ki bu olumsuzluklar bizi üzen olaylar biran evvel son bulacak ve gerçek bayramların tadını en kısa zamanda alacağız" dedi.

Başbakan Yardımcısı Arınç, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Bursa Valisi Şahabettin Harput, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ümit Yılmaz, Bursa Büyükşenir Belediye Ak Parti'li Recep Altepe, askerler, kurum amirlerinin de katıldığı Valilikteki bayramlaşma törenine katıldı.

Reklam
Reklam

Arınç, bayramlaşmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, 30 günlük Ramazan orucunun ardından bayrama kavuşmanın herkesi mutlu ettiğini söyledi. Bayram sevincinin yaşanması gerektiğini ifade eden Arınç, "Tabi Bayram sevincini gölgeleyen pekçok olay da cereyan edebilir. Bunları burada söz konusu edecek değilim ama ne olursa olsun 75 milyon ve tüm İslam alemi içinde bulunduğu zor şartlara rağmen Bayram sevincini yaşamak istiyoruz. Allah'tan diliyorum ki bu olumsuzluklar bizi üzen olaylar biran evvel son bulacak ve gerçek bayramların tadını en kısa zamanda alacağız" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: