Başbakan Yardımcısı Atalay, Afyonkarahisar'da:-"Afyonkarahisar Turizm Merkezi Ve Uluslararasıalanda Bilinen Bir Yer Haline Geldi. Zafer Havalimanı DaAfyonkarahisar Açısından Çok Önemli. İnşallah Dışaaçılımı Sağlar"

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Afyonkarahisar'ın turizm merkezi ve uluslararası alanda bilinen bir yer haline geldiğini belirterek, "Zafer Havalimanı da Afyonkarahisar

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Afyonkarahisar'ın turizm merkezi ve uluslararası alanda bilinen bir yer haline geldiğini belirterek, "Zafer Havalimanı da Afyonkarahisar açısından çok önemli. İnşallah dışa açılımı sağlar" dedi.

Atalay, çeşitli programlara katılmak için geldiği Afyonkarahisar'da, Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret etti. Balkanlıoğlu, Atalay'a Afyonkarahisar'daki çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Atalay, gazetecilere yaptığı açıklamada, Afyonkarahisar'ın çok sık ziyaret ettiği kentlerden biri olduğunu ifade ederek, "Afyonkarahisar, turizm merkezi ve uluslararası alanda bilinen bir yer haline geldi. Zafer Havalimanı da Afyonkarahisar açısından çok önemli. İnşallah dışa açılımı sağlar. Ülkemizde şehirlerimizin çehresi değişiyor. Hamdolsun ülkemiz aslında hem zenginleşiyor hem her köşesi yenileniyor. Ben elverişsiz olan Afyonkarahisar Polis Yüksek Okulu'nu merak ediyordum. Orası da en kısa zamanda taşınacakmış. Yeni yer, güzel bir okul" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Balkanlıoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Atalay, daha sonra Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek'i ziyaret etti.

Muhabir: Ali Kemal Akan - Mustafa Güngör

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz