Başbakan Yardımcısı Atalay: -"Cilvegözü Sınır Kapısı bölge ticareti için önemli. İnşallah bütün bu sorunlar artık çözülür ve bundansonra tekrar rahatlama olur"

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Cilvegözü Sınır Kapısı'nın bölge ticareti için önemli olduğunu belirterek, "inşallah bütün bu sorunlar artık çözülür ve

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Cilvegözü Sınır Kapısı'nın bölge ticareti için önemli olduğunu belirterek, "inşallah bütün bu sorunlar artık çözülür ve bundan sonra tekrar rahatlama olur" dedi.

Beşir Atalay, Cilvegözü Gümrük İşletme Müdürlüğü'nde nakliyecilerle bir araya geldi. Burada nakliyecilerin sorunlarını dinleyen Atalay, Suriye'de yaşanan olaylardan dolayı Türkiye-Suriye geçişlerinde sorunlar olduğunu belirterek, bölgede 30'a yakın tırın zarara uğratıldığını söyledi.

Bölgede yaşanan sorunlardan dolayı tır şoförlerinin kaçırıldığına dikkati çeken Atalay, "Çözümler üzerinde çalışmalarımız var. Tır şöförlerimizin Gümrük Bakanlığımızdan talepleri var. Bu talepleri değerlendirdik. Cilvegözü Sınır Kapısı, bölge ticaretinde önemli. İnşallah bütün bu sorunlar artık çözülür ve bundan sonra tekrar rahatlama olur" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: