Başbakan Yardımcısı Atalay'ın Eski Belediye Başkanı Anlı Ile Görüşmesi

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, KCK davasında tahliye edilen eski belediye başkanı Fırat Anlı ile görüştüğünü belirtti.

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, KCK davasında tahliye edilen eski belediye başkanı Fırat Anlı ile görüştüğünü belirtti.

Atalay, NTV'de katıldığı bir programda, Anlı ile daha önce de il başkanıyken görüşmelerinin olduğunu belirterek, "Yeni cezaevinden çıkmış oldu. Dünkü görüşmenin amacı kendisine geçmiş olsun dileğimi iletmekti. Bizim ona ulaşmamız zordu. O zahmet etti, otele kadar geldi. 'Geçmiş olsun' dedik. Genel manada güncel konular hakkında da konuştuk arkadaşlarımızla" dedi.

Öte yandan, 3 gün önce görülen KCK davasında tahliye edilen 10 tutukludan eski Diyarbakır Yenişehir Belediye Başkanı Fırat Anlı ise AA muhabirine yaptığı açıklamada, başka bir vesileyle gittiği otelde, kanaat önderleriyle toplantı yapan Atalay ile karşılaştığını belirterek, "Kısa bir sohbetimiz oldu. Geçmişten gelen bir hukukumuz, diyaloğumuz vardı. Geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Son gelişmeleri konuştuk, çok detaylı bir sohbet değildi. Yaşanan sürecin barışla sonuçlanmasını temennilerini dile getirdik" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Nurten Aslan - İrfan Cemiloğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: