Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Batman’da

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, ''İdarecilerimizi, şefkatli, insan yüzlü ve demokratik devletin temsilcileri olarak görmek istedik,...

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, ''İdarecilerimizi, şefkatli, insan yüzlü ve demokratik devletin temsilcileri olarak görmek istedik, istiyoruz." dedi.

Beşir Atalay, AK Parti İl Başkanlığı'nın vereceği iftar yemeğine katılmak üzere Batman’a geldi. Tarifeli uçakla Batman’a gelen Beşir Atalay'ı havalimanında Vali Ahmet Turhan, AK Parti İl Başkanı Murat Güneştekin ve partililer karşıladı.

Valiliği ziyaret eden Beşir Atalay son valiler kararnamesini değerlendirdi. Atalay, idarecileri, insan yüzlü ve demokratik devletin temsilcileri olarak görmek istediklerini kaydetti. Başbakan Yardımcısı Atalay, “Genel politikamız özellikle bu bölgemizde ve Türkiye’nin her yerinde otoriter devletin temsilcileri değil, şefkatli insan yüzlü ve demokratik devletin temsilcileri olarak idarecilerimizi görmek. Bu dönem ülkede büyük bir değişim oldu bu manada ve bu değişimi en fazla bu bölge hisseder.” dedi.

Reklam
Reklam

Konuşma sonrası Batman Valisi Ahmet Turhan, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’a Hasankeyf işlemeli tabak hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: