Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Tosya Ve Taşköprü Festivallerine Katılacak

KASTAMONU(AA) – Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın Tosya ve Taşköprü ilçelerinde düzenlenecek olan festivallere katılacağı bildirildi.

KASTAMONU– Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın Tosya ve Taşköprü ilçelerinde düzenlenecek olan festivallere katılacağı bildirildi. AK Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 15–18 Ağustos 2013 tarihlerinde belediye tarafından "16. Uluslararası Tosya Pirinç ve Kültür Festivali"nin düzenleneceğini hatırlattı. Festival kapsamında düzenlenecek olan yağlı güreşleri izlemek üzere Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın ilçeye geleceğini ifade eden Küçükmorkoç, "Kendisini ağırlamaktan büyük mutluluk ve gurur duyacağız. Başbakan Yardımcısı Bozdağ'ı ilçemize yakışır şekilde karşılamak ve ağırlamak üzere tüm vatandaşlarımızı festivalimize davet ediyorum" diye konuştu. Başbakan Yardımcısı Bozdağ'ın, Tosya'daki programının ardından "27. Uluslararası Taşköprü Kültür ve Sarımsak Festivali" için Taşköprü'ye geçeceği bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: