Başbakan Yıldırım'dan Hakkari'de önemli açıklamalar

Başbakan Binali Yıldırım Hakkari'de önemli açıklamalarda bulundu. Yıldrırım, "Bundan böyle devletle millet arasına bu terör örgütlerinin girmesine asla müsaade edilmeyecek. Bu bölgeye gelen yatırımların önünü kesen, fabrika kuracak adamın önünü kesen, haraç isteyen kim olursa olsun." dedi. .

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, Hakkari'de toplu açılış töreninde önemli değerlendirmelerde bulundu.​

Yıldırım'ın konuşmasından satır başları:

Devlet içinde devlet olmaya kalkan çeteleri yok etmek boynumuzun borcudur. 15 Temmuz darbe girişiminde millet düşmanlarının maskesini düşürdük. Sizler de 15 Temmuz gecesi, Hakkari Yüksekova, ay yıldızlı bayrağınızla meydana indiniz, FETÖ terör örgütüne gereken dersi verdiniz. Bundan böyle devletle millet arasına bu terör örgütlerinin girmesine asla müsaade edilmeyecek. Bu bölgeye gelen yatırımların önünü kesen, fabrika kuracak adamın önünü kesen, haraç isteyen kim olursa olsun.

Reklam
Reklam

"O KANDİL'İ SÖNDÜRECEĞİZ"

Vaktiyle 'Biz Türkiye partisi olduk' diyerek gelip sizden oy isteyen HDP'liler, bugün gelebiliyor mu yanınıza? Gelemezler. Çünkü iradelerini onlar Kandil'e verdiler, Kandil'e sattılar kendilerini. Ama hiç merak etmeyin, o Kandil'i de söndüreceğiz, onları da söndüreceğiz..

Anahtar Kelimeler: