Başbakan'a emeklilik çağrısı

ANTALYA (İHA)- 1-10 Ekim günleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası nedeniyle Alanya'ya gelen Konya Huzurevi yaşlıları, Başbakan Bülent Ecevit'e çağrıda bulunarak, "Sen de bizim gibi yaşlandın. Emekli ol, huzurevine yerleş" dedi.

Konya Huzurevi'nde yaşayan 44 yaşlı, Kamer Holding'in girişimleri ile Alanya Karaburun mevkiinde bulunan Şah Inn Otel'de tatil yapıyor. 1-10 Ekim günleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası nedeniyle Kamer Holding tarafından organize edilen tatillerini geçiren yaşlılar, hayatlarının en güzel günlerini yaşadıklarını söylediler. Otel animatörleri eşliğinde aerobik yaparak dans eden yaşlılar, deniz kıyısında bol bol yürüyüşe çıktı.

Reklam
Reklam

Antalya Huzurevi Müdürü Emin Sözer, Yaşlılar Haftası nedeniyle Kamer Holding tarafından düzenlenen tatil turuna katıldıklarını ve huzurevi sakinlerinin bu geziden memnun olduğunu kaydetti. Yaşlılar Haftası nedeniyle Başbakan Bülent Ecevit'e çağrıda bulunan Huzurevi sakinleri, "Başbakanımız Bülent Ecevit de bizim gibi yaşlandı. Artık çalışmayı bırakıp hayatının geri kalan kısmını huzurlu biçimde geçirmesi gerekiyor. Gelsin bizimle birlikte huzurevinde kalsın" diye çağrıda bulundular.