Başbakan'ın evinde milli amigo coşkusu

İSTANBUL (İHA) - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki evinin önünde bugün hareketli saatler yaşandı. Sabah saatlerinde Erdoğan'ın evinin önüne gelen Milli Amigo Birol, Başbakan ile kandilleşmek için saatlerce bekledi. Çerkezköy'e gitmek için Maliye Bakanı Kemal Unakıtan ile birlikte evinden çıkan Erdoğan'ın kandilini kutlayan Amigo Birol, amacına ulaştı.

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan ile AK Parti İl Başkanı Mehmet Müezzinoğlu sabah saatlerinde Başbakan Erdoğan'ın Üsküdar'da bulunan evine geldi. Yaklaşık 1.5 saat süren görüşmenin ardından Erdoğan, misafirleri ile birlikte evden çıktı. Başbakan Erdoğan ile kandilleşmek için saatlerce evinin önünde bekleyen Amigo Birol ise, Erdoğan'ın evden çıkmasıyla birlikte yanına giderek, Başbakan'ın kandilini kutladı. Amigo Birol, Başbakan ile kandilleşirken Eminönü'nde bulunan ve kapatılan Halk Ekmek büfesinin yeniden açılmasını istedi. Birol, daha sonra Başbakan'ın makam aracının üstüne Türk bayrağı açtı.

Reklam
Reklam

Recep Tayyip Erdoğan'ın belediye başkanlığı sırasında kendisine ev verdiğini söyleyen Amigo Birol, "Başbakanımızın kandilini kutladım. Aynı zamanda büfemin açılmasını da istedim" dedi.