Başbakan’ın evinde taziye yoğunluğu

Annesi Tenzile Erdoğan’ı son yolculuğuna uğurlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Kısıklı’daki evinde taziye yoğunluğu yaşanıyor....

Annesi Tenzile Erdoğan’ı son yolculuğuna uğurlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Kısıklı’daki evinde taziye yoğunluğu yaşanıyor. KKTC Başbakanı İrsen Küçük ve Katar Dışişleri Bakanı Sheikh Hamad bin Jassim Bin Jabr Al Thani’nin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi ziyaret etti.
Annesi Tenzile Erdoğan’ı Karacaahmet Mezarlığı’nda toprağa veren Başbakan Erdoğan, Kısıklı’daki evine geldi. Burada taziyeleri kabul eden Erdoğan’ın evinin önünde yoğunluk yaşanıyor. Çok sayıda koruma, sivil polis ve resmi polisin hazır beklediği evin önünde, taziyeye gelenler ve başsağlığı diledikten sonra evden ayrılan kalabalıklardan oluşan yoğunluk yaşanıyor.
Bu arada Katar Dışişleri Bakanı Sheikh Hamad Bin Jassim Bin Jabr Al Thani ve KKTC Başbakanı İrsen Küçük’ün yanı sıra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi Başbakan Erdoğan’ı ziyaret ederek başsağlığı dileklerini iletenler arasında yer aldı.
Bu arada Kürt aydın Kemal Burkay da Başbakan'ın evine gelerek taziyelerini iletti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz