Başbakan'ın Hediyesini Kalbinde Saklıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Konya temasları sırasında evinde ziyaret ettiği Esma Çokmen, Başbakan'dan aldığı hediyeyi kalbinde saklıyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Konya temasları sırasında evinde ziyaret ettiği Esma Çokmen, Başbakan'dan aldığı hediyeyi kalbinde saklıyor.

Esma Çokmen (59) AA muhabirine yaptığı açıklamada, Başbakan'a "Kuzum evime gelir misin-" diye sorduğunu, gelince dünyaların kendisinin olduğunu belirtti.

Erdoğan'ı yıllar önce de evine davet ettiğini ancak yaşadığı yoğunluk nedeniyle gelemediğini anlatan Çokmen, "Gelir mi gelmez mi, diye içimde bir şey vardı. Ama, o sözünün eridir. 'Geleceğim' dedi mi mutlaka gelir. O zaman gelmese de şimdi geldi. Mahallemi, evimi şenlendirdi. Evime huzur geldi. Allah ondan razı olsun. Onu o kadar çok seviyorum ki bunu hiç kimse anlayamaz. Onun yüzündeki nur, onun o dik duruşu, yürüyüşü. Allah ona bir kuvvet vermiş kuzum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Çokmen, evinde misafir ettiği Erdoğan'ın, kendisinin ve aile fertlerinin halini hatırını sorduğunu, torunlarını sevip, komşularının dertlerini dinlediğini söyledi.

-Başbakan tedavi ettirecek-

Başkakan'ın, kendisinin hacca gitmesine yardım ettiğini ancak hasta olduğunu bilmediğini anlatan Çokmen, şunları kaydetti:

"Hacca gitmeden önce hastaydım ama bunu bilmiyordu. Kalbimde tıkanıklık var. Şimdi rahatsız olduğumu öğrendi ve tedavi için yanındakilere talimat verdi. Ben bu yaşıma kadar böyle bir başbakan görmedim. Benim için değil, tüm Türkiye için bu böyle. Fakir fukara babası. Bilmeyenler, yanlış düşünen insanlar var. Benim için büyük bir insan. Allahım onu bütün kötülüklerden korusun."

-"Evimi şenlendirdi ya başka bir şey istemem"-

Çokmen, Erdoğan'dan maddi manevi hiçbir talepte bulunmadığını, tek isteğinin evine gelmesi olduğunu, onun da gerçekleştiğini dile getirdi.

Erdoğan'ın onun yanında ayrı bir yeri olduğunu aktaran Çokmen, "Benim evimin içini şenlendirdi ya başka bir şey istemiyorum. Beni sevdiğini belli etti. Ben ona hacdan getirdiğim bir seccade hediye ettim. Onun hediyesinin de benim yanımda çok güzel bir yeri var. Onun için anlatamam. O, bana 'kuzumun' hediyesi. Onu kalbimde, ruhumda saklıyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Mümin Altaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz