Başbakanlığa Bağlı Basınla Ilgili Kurumlar Bir Araya Geldi

Başbakanlığa bağlı basınla ilgili kurumların bölge ve il müdürleri, bir araya geldi.

Başbakanlığa bağlı basınla ilgili kurumların bölge ve il müdürleri, bir araya geldi.

Antalya Vali Yardımcısı Recep Yüksel başkanlığında Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğü'nde düzenlenen toplantıya Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Esen Diler, Anadolu Ajansı Antalya Bölge Müdürü Tuncer Çetinkaya, Basın İlan Kurumu Antalya Şube Müdürü Emre Serhatlı, TRT Antalya Bölge Müdürü Hüseyin Arslangiray ile Antalya Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Gülhan Tezen katıldı.

Esen Diler, Başbakanlığa bağlı basın kurum ve kuruluşların temsilcilerinin belirli zamanlarda bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Kurumlar arası ilişkileri geliştirmek amacıyla bir araya geldiklerini ifade eden Diler, Antalya basını için neler yapılabileceği konusunda düşüncelerini aktardıklarını kaydetti.

Önümüzdeki günlerde Antalya basınına faydalı olmak amacıyla ortak projeler geliştirme kararı aldıklarını bildiren Diler, bu tür toplantıları sıklaştırarak hem yerel medya sorunlarını hem de Antalya'da gazetecilerin yaşadığı sıkıntıları gündeme getireceklerini kaydetti.

Antalya Vali Yardımcısı Recep Yüksel ise, Başbakanlığa bağlı basınla ilgili kurumların temsilcilerinin Antalya'da ilk defa böyle bir toplantıda bir araya geldiğini belirterek, "İlk toplantı olması dolayısıyla görüş alışverişinde bulunduk. Bundan sonraki toplantılarda daha somut konular üzerinde duracağız" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: