Başbakanlık Resmi Internet Sitesine Saldırı

Başbakanlık resmi internet sitesi ve habervaktim.com, hacklendi. Söz konusu sitelere yapılan saldırıyı Anonymous adlı uluslar...

Başbakanlık resmi internet sitesi ve habervaktim.com, hacklendi. Söz konusu sitelere yapılan saldırıyı Anonymous adlı uluslar arası hacker grubu üstlendi.

Anonymous grubu, yaptığı açıklamada şunları belirtti, “Türk Gezi Direnişi, yakın tarikteki en soylu sosyal ayaklanmalardan biridir. Uzun zamandır çok güçlü bir rejim tarafından ezilen Türk halkı, kadınlar, çocuklar, gençler ve yaşlılar artık uyandı. Korku taraf değiştirdi: Türk halkı korkmuyor, baskıcılar korkuyor. Türk halkı özgür insanlar olarak potansiyellerini gerçekleştiriyor ve daha önce görmediğimiz bir ruh iyileşmesi yaşanıyor."

Reklam
Reklam

Saldırıya tepki gösteren habervaktim.com Genel Yayın Yönetmeni Fatih Akaya, şunları söyledi: “Habervaktim.com’un Gezi Parkı provokatörlerine karşı yaptığı yayınlar, Türkiye’deki eşkıyaların yanı sıra Türkiye düşmanı eşkıyaları da rahatsız etti. Sitemiz habervaktim.com küresel hacker grubu Anonymous’un saldırısı altında… Özellikle son günlerdeki 'Gezi Parkı provokatörlerine karşı' yaptığımız yayınlar, Türkiye’deki eşkıyaların yanı sıra Türkiye düşmanı eşkıyaları da rahatsız etti… Gerçek yüzleri ortaya koyan yayınlarımızdan rahatsızlık duyarak, sitemizi susturmak isteyen küresel eşkıyaların iki gündür saldırısı altında idik. Ve sitemiz küresel hacker grubu Anonymous tarafından bugün sabah heklendi. Sitemize karşı bu girişimler habervaktim.com’un 'Türkiye düşmanlarının korkulu rüyası olduğunu' teyit ederken, doğru bildiğimiz yolda yılmayacağımızın, cesurca ilerlemeye devam edeceğimizin bilinmesini istiyoruz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: