Başbakanlık: Saldırgan Daha Önce De Benzer Eylemlere Teşebbüs Etti

Başbakanlık merkez bina girişinde kuru sıkı silahla eylem yapan saldırgan Nuri Başkapan'la ilgili bilgi verildi....

Başbakanlık merkez bina girişinde kuru sıkı silahla eylem yapan saldırgan Nuri Başkapan'la ilgili bilgi verildi. Şahsi sorunları ile ilgili olarak muhtelif yetkililere zaman zaman mektup yazmayı adet edindiği belirtilen şahsın, benzer eylemlere daha önce de teşebbüs ettiği bildirildi.

Başbakanlık'tan yapılan açıklamada, Başkapan'ın, müracaat ettiği makamların yasalar çerçevesinde kendisine yardımcı olmasına rağmen, dengesiz davranışlarla dikkatleri üzerinde toplamaya çalışmayı alışkanlık haline getirdiğine dikkat çekildi. Rize Çayeli nüfusuna kayıtlı, 1978 doğumlu olduğu ifade edilen saldırganın, daha önce de benzer eylemlere teşebbüs ettiğinin altı çizildi. Şahsın, Başbakanlık Koruma Daire Başkanlığı bünyesinde görev yapan personelin müdahalesiyle yakalanarak gözaltına alındığı aktarıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: