Başbakanlık Yatırım Ajansı Samsunlu Medikalcilere Yatırım Rehberliği Yapacak

AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, Samsun Medikal Sanayi Kümelenme Derneği yöneticilerini, Ankara’da Başbakanlık...

AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, Samsun Medikal Sanayi Kümelenme Derneği yöneticilerini, Ankara’da Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı İlker Aycı ile bir araya getirdi.

Başbakanlık Yatırım Ajansı'nın merkez binasında gerçekleşen toplantıya, Kılıç'ın yanı sıra Başbakanlık Yatırım Ajansı Başkanı İlker Aycı, Samsun Medikal Kümelenme Derneği Başkanı Dr. Ahmet Aydemir ve yönetim kurulu üyeleri Bedri Bahadır, Erol Acer, Hüseyin Taner, Ahmet Alp Doğru da katıldı.

"SAMSUN’UN SAĞLIK KENTİ OLMA YOLUNDA ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ"

Reklam
Reklam

Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Çağatay Kılıç, "Daha önceden Samsun programlarımız esnasında Medikal Kümelenme Derneği yönetimi ile bir araya gelmiş Samsun Medikal sektörünün sorunlarına yönelik bir toplantı gerçekleştirmiştik. Gerçekleştirdiğimiz bu toplantıda, sorunların çözüme kavuşturulması noktasında Ankara’da Başbakanlık Yatırım Ajansı Başkanı Sayın İlker Aycı ile Medikal Kümelenme Derneği yönetimini bir araya getireceğimi söylemiştim. Bugün burada Samsun medikal sektörünün sorunlarını iletmek, Samsun’un sağlık kenti olma yolunda KOBİ'lerin rekabet gücünü arttırmaya yönelik çalışmalar yapmak için buradayız. TC Başbakanlık Yatırım Ajansı Başkanı Sayın İlker Aycı Bey’e teşekkür ediyorum. Burda gerçekleştirdiğimiz toplantı sonrasında, Medikal üreticiler uzmanlarını Ankara’ya gönderecekler, Başbakanlık Yatırım Ajansı uzmanları onlara teşvikler konusunda yardımcı olmak adına teşvik turuna çıkarak bilgi sahibi olmalarını sağlayacaklar. Amacımız dünya pazarında pay sahibi olabilmektir." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: