Başbakanlık Yurt Dışındaki Gençleri Kampa Çağırdı

Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile birlikte yurt dışında...

Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile birlikte yurt dışında yaşayan gençleri 'Gençlik Kampları' ve 'Seyyah, Ulu Çınarın İzinde' adlı iki farklı programa katılmaya çağırdı.

Etkinlikler yurt dışındaki gençlerin anavatanlarını, kültürlerini ve tarihlerini tanımalarını, Türkiye’deki yaşıtlarıyla bir arada olmalarını sağlamak, çeşitli sosyal, kültürel etkinliklere katılmalarını temin amacı ile düzenlendi. Doğa kampları şeklinde 17-22 yaş arası gruplara mahsus gençlik kampları bir hafta sürecek ve son başvuru tarihi 21 Mayıs olarak açıklandı. Seyyah programları ise 18-22 yaş arası gençlere farklı yerleri gezip görme imkânı veren 4 gün sürecek şekilde planlandı. Bu programın son başvuru tarihi de 14 Haziran 2013 olarak belirlendi.

Reklam
Reklam

Gençler daha fazla bilgi ve başvuru için www.ytb.gov.tr sitesinde “Türkiye Yaz Gençlik Programları” linkini ziyaret edilebilecek. Ayrıca +90 312 218 40 50 numaralı telefondan da bilgi alınabilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: