Başbayan Gül İzmir'de

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül, 5.'si düzenlenecek 'Konuşan Kitap Şenliği'ne katılmak üzere İzmir'e geldi.Cumhurbaşkanı...

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül, 5.'si düzenlenecek 'Konuşan Kitap Şenliği'ne katılmak üzere İzmir'e geldi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül, himayelerinde düzenlenen ‘5. Konuşan Kitap Şenliği’ne katılmak üzere İzmir’e geldi. Yarın Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek etkinlikte, Tayfun Talipoğlu sunuculuk görevini üstlenecek.

Hayrünnisa Gül'ün konuşma yapacağı ve kitap okuyacağı etkinlikte, İskender Pala, Canan Tan, Aytül Akal, Tan Sağtürk ve Ziya Baran'ın da aralarında bulunduğu yazar ve sanatçılar kitap okuyacak. Etkinlik kapsamında İzmir Devlet Opera ve Balesi tarafından İzmir ezgileri seslendirilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: