Başbuğ Alparslan Türkeş Dualarla Anıldı

Ülkü Ocakları Ordu Şubesi, MHP Eski Genel Başkanı Başbuğ Alparslan Türkeş'i dualarla andı.

Ülkü Ocakları Ordu Şubesi, MHP Eski Genel Başkanı Başbuğ Alparslan Türkeş'i dualarla andı.

Ülkü Ocakları Ordu Şube binasında gerçekleşen anma törenine 21. Dönem MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, MHP Ordu İl Başkanı Hamza Aldeniz, MHP Merkez İlçe Başkanı Halil Kalpaklı, Ülkü Ocakları Ordu Şube Başkanı Dursun Kalpaklıoğlu, MHP Gülyalı İlçe Başkanı Ali Yılmaz, ilçe ocak başkanları ve ülkücüler katıldı.

Ülkü Ocakları Ordu Şube Başkanı Dursun Kalpaklıoğlu, anma töreninde yaptığı konuşmada, Başbuğ Alparslan Türkeş'i hayır dualarla andıklarını söyledi. Kalpaklıoğlu, "Başbuğ Türkeş'in 1917 yılında başlayan ve 1997 yılında biten 80 yıllık ömre sığdırmaya çalıştığı ülkücülük davası Ülkü Ocakları'nda bin yıllık ruh ile devam etmektedir. Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in yakmış olduğu ülkü ateşini bundan önce olduğu gibi bundan sonraki nesillere şevk ve heyecanla ulaştırmayı bir borç biliyoruz. Taş kırılır, tunç erir ama Türklük ebedidir" dedi.

Reklam
Reklam

Anma töreninde Alparslan Türkeş'in hayatı barkovizyon eşliğinde sunulurken, tören sonunda Kur'an-ı Kerim okundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: