Başesgioğlu: Estonya'dan iyi netice bekliyorum

Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, 19. Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5. Grup'ta, yarın Estonya ile deplasmanda karşılaşacak (A) Milli Takım'dan iyi bir netice beklediğini söyledi.

Başesgioğlu, Kayak Federasyonu'nun yeni genel merkezinin açılışı sonrasında basın mensuplarının maça ilişkin sorusu üzerine, (A) Milli Takım'ın Bosna Hersek karşısında elde ettiği 3 puanın önemine dikkati çekerek, "Estonya'dan iyi bir netice bekliyorum. Avrupa Şampiyonası finallerinden bu yana futbolcularımız durumlarını bir türlü düzeltemedi. Sakatımız çok, ama sahaya çıkan 11 çocuğumuz o formanın sorumluluğunu bilen çocuklar" dedi. Ay-yıldızlıların maçtan galibiyetle döneceklerine inandığını vurgulayan Başesgioğlu, "Bu maçtan sonra nisan ayına kadar bir ara var. Sakatlarımız da bu
arada düzelir. Millet olarak arkalarındayız. Milletimize büyük bir sevinç daha yaşatacaklarına inancım tamdır" diye konuştu. Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, deplasmanda bugün oynanacak Belarus maçı sonrasında Ümit Milli Takım'ın finallere katılma hakkını elde edeceğine inandığını belirterek, "Bugün ilk olarak Ümit Milli Takım galip gelerek, Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkını elde eder" değerlendirmesini yaptı.

Reklam
Reklam