Başhekiminin Görevinden Istifa Etme Kararı

Muş Devlet Hastanesi Başhekimi ve Hastane Yöneticisi Özgür Ömer Yıldız, görevinden istifa etme kararı karşısında üzüntü duyan personeller, hastane önünde

Muş Devlet Hastanesi Başhekimi ve Hastane Yöneticisi Özgür Ömer Yıldız, görevinden istifa etme kararı karşısında üzüntü duyan personeller, hastane önünde toplandı.

Yıldız'ın, istifa kararını duyan Muş devlet ve kadın doğum hastanelerinde görev yapan yaklaşık 150 personel, hastane önünde toplanarak, Yıldız'ın istifa kararından vazgeçmesini istedi.

Hastane önünde açıklama yapan personellerden Ayla İmenç, Yıldız'ın hasta, hasta yakınları ve personellerle ilişkilerinin çok iyi olduğunu söyledi.

İstifa kararından dolayı büyük üzüntü yaşadıklarını ve Yıldız'ın bu kararından vazgeçmesini istediklerini ifade eden İmenç, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Yıldız, göreve başladığı günden bu yana, hastanemizde sürekli olumlu gelişmeler yaşandı. Personellerin ve hastaların en ufak sıkıntısında elinden gelini yapıyordu. Yıldız'ı kararından vazgeçirmek için burada toplandık. Yıldız'ın geri dönmesi için elimizden geleni yapacağız."

Personeller, daha sonra Yıldız'ın gelerek kendilerine açıklama yapması yönünde talepte bulundu. Bunun üzerine Yıldız, hastane önünde toplanan personellerin yanına geldi.

Yıldız ise istifasını geri almasını isteyen personellere teşekkür ederek, henüz net bir karar vermediğini ve bir haftalık izne ayrılacağını belirtti.

Yıldız, "Net bir karar vermiş değilim. İstifayı düşünmeme sebep olan bazı durumlar var. Her zaman memleketim için çalışmak ve insanlarıma hizmet için buradayım. Ancak, bazı koşullar çalışmamızı engelliyor. Sizleri bırakıp gitmek istemiyorum. Fakat bana bir hafta müsaade edin" dedi.

Açıklamanın ardından, personeller hastane önünden dağıldı.

Muhabir: Sabri Yıldırım / Şener Toktaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: