Başhekimler Orhaneli'nde toplandı

Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, şehrin sağlık sorunlarının konuşulduğu 'Başhekimler Toplantısı'nı Orhaneli ilçesinde...

Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, şehrin sağlık sorunlarının konuşulduğu 'Başhekimler Toplantısı'nı Orhaneli ilçesinde yaptı.

Bölgeye hizmet vermesi için planlanan ve yüzde 89 oranında inşaatında sona gelinen yeni hastane binasının da incelendiği aylık toplantı, Bursa Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirildi. İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan başkanlığında yapılan toplantıda, Sağlık Müdür yardımcıları ile Bursa'daki tüm kamu başhekimleri hazır bulundu.

İl Sağlık Müdürü Dr. Akan, Orman İşletme Müdürlüğü karşısındaki araziye inşa edilen yeni devlet hastanesinin bitme aşamasına geldiğini, 50 yataklı hastanede tek kişilik odalar ve 4 asansör bulunacağını, poliklinik ve ameliyathanelerin modern bir görünüme sahip olacağını söyledi. Akan, "İlçe ve çevre köylerden gelen hastalarımıza daha modern bir binada hizmet vereceğiz." dedi.

Reklam
Reklam

Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu ile Orhaneli Kaymakamı M. Serdar Bakır’ın da katıldığı toplantıda İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda kamu hastanelerinin verimliliğinin artırılması ve alınması gereken tedbirler değerlendirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz