Basiad “türkiye Muhasebe Standartları Eğitimini” Tamamlandı

Balıkesir Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından ücretsiz olarak düzenlenen “Türkiye muhasebe standartları eğitimi” tamamlandı.Balıkesir’deki şirketlerin...

Balıkesir Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından ücretsiz olarak düzenlenen “Türkiye muhasebe standartları eğitimi” tamamlandı.

Balıkesir’deki şirketlerin muhasebe bölümü çalışanları, 1 Temmuz 2012 tarihinde yürürlüğe giren yeni Türk Ticaret Kanunuyla ilgili düzenlemeler hakkında üç gün süren eğitim gördü. Toplam 12 saat süren ücretsiz eğitim, Yeminli Mali Müşavir Sorumlu Ortak Başdenetçi Ergun Yalvaç’ın yanı sıra Balıkesir Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim üyelerinden Prof. Dr. Tamer Bolat, Prof. Dr. Hüseyin Akay ve Doç. Dr. Şakir Sakarya tarafından verildi. 24 katılımcıya eğitim sertifikaları verildi.

Reklam
Reklam

BASİAD Başkanı İsa Tamer Çelik, bu gibi eğitim çalışmalarına ev sahipliği yapmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, “Türkiye muhasebe standartları eğitimi programımızın birinci ayağını oluşturmakta, ilerleyen günlerde bu programın ikinci ayağı olarak, bağımsız denetim konusunda yine ücretsiz bir eğitim çalışmamız daha olacak” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz