Başıboş Köpekleri Sahiplendiler

Adapazarı Orman Bölge Müdürlüğü bahçesinde başıboş dolaşan köpekler, Sakarya Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü’nce...

Adapazarı Orman Bölge Müdürlüğü bahçesinde başıboş dolaşan köpekler, Sakarya Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü’nce sahiplenildi.

Adapazarı Orman Bölge Müdürlüğü bahçesinde başıboş gezen köpeklere Sakarya Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğünce her sabah köpek maması verilerek köpeklerin aç kalmaları engellenirken, köpeklerin etrafa zarar vermelerinin de önüne geçilmiş oluyor.

Sakarya Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğünce hatırlanacağı üzere şehrin belirli noktalarına yem odakları yerleştirilerek sokak hayvanlarının aç ve susuz kalmalarının önüne geçilmişti.

Reklam
Reklam

Sakarya Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü’nün özellikle sokak hayvanlarına yönelik gerçekleştirdiği çalışmalar hayvanseverlerin olduğu kadar Sakaryalıların da takdirini topluyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: