Basın İlan Kurumu azınlık gazetelerine yardım gündemi ile toplandı

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Kurulu Türkiye’de faaliyet gösteren azınlık gazetelerine maddi destek ve ilan...

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Kurulu Türkiye’de faaliyet gösteren azınlık gazetelerine maddi destek ve ilan vermeyi görüşmek üzere toplandı. Genel müdürlük binasında başlayan çalışma toplantılarının 3 gün sürmesi bekleniyor.
Türkiye’de faaliyet gösteren azınlık gazeteleri, tiraj düşüklüğü nedeniyle yıllardır resmi ilan ve destek alamıyor. Maddi açıdan ayakta durmakta sıkıntı yaşayan gazeteler maddi destek ve resmi ilan taleplerini BİK Genel Müdürü Mehmet Atalay ile yaptıkları toplantılarda dile getirmişti.
Bugün başlayan ve 3 gün sürmesi beklenen çalışma toplantılarında azınlık gazetelerinin durumu ve gündemdeki diğer konuların görüşüleceği belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz