Basın İlan Kurumu Müdürü Topaloğlu’ndan İha’ya Ziyaret

Basın İlan Kurumu (BİK) Zonguldak Şube Müdürü Özgür Topaloğlu, İhlas Haber Ajansı (İHA) Zonguldak Bölge...

Basın İlan Kurumu (BİK) Zonguldak Şube Müdürü Özgür Topaloğlu, İhlas Haber Ajansı (İHA) Zonguldak Bölge Müdürü Özcan Aydın’a iade-i ziyarette bulundu.

BİK Zonguldak Şube Müdürü Özgür Topaloğlu, İHA Zonguldak Bölge Müdürlüğü görevine atandıktan sonra, tanışma amacıyla kendisini ziyaret eden Özcan Aydın'a iade-i ziyarette bulundu. BİK çalışanı Haşim Poyraz'ın eşlik ettiği Topaloğlu, BİK'in çalışmaları hakkında Aydın'a bilgiler verdi. Bölgedeki basın yayın kuruluşlarının faaliyetleri ile ilgili tespitlerini de paylaşan Topaloğlu, yerel medyanın bölgede güçlü ve etkin olduğunu, kurum olarak da buna hem destek vermeye hem de katkı sağlamaya çalıştıklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Uzun yıllar Manisa İHA'da gazetecilik yapan ve ardından İzmir'de bölge koordinatörlüğü görevinde bulunan Aydın, Zonguldak'ta bulunmaktan memnun olduğunu belirtti. Bartın, Karabük ve Kastamonu illerinin bağlı bulunduğu Zonguldak Bölge Müdürlüğü ve çalışmaları hakkında bilgi veren Aydın, bölgede çıkan günlük ve haftalık tüm yerel gazeteler ile yerel televizyonlardan oluşan 70'in üzerinde medya kuruluşuna haber servis hizmeti verdiklerini aktardı. Resmi veya özel bir çok kurum ve kuruluşa da, faaliyetlerinin medyaya ulaştırılması noktasında hizmet verdiklerini anlattı. İHA’nın, kurulduğu 1993 yılından itibaren hızla büyüdüğüne işaret eden Aydın, sadece Türkiye'de değil, yurt dışında da dünya medyasının en önemli haber tedarikçilerinden biri olduklarını sözlerine ekledi.

BİK Zonguldak Şube Müdürü Özgür Topaloğlu, Aydın'a görevinde başarılar diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz