Basın Konseyi, Samanyolu Haber Ekibine Yapılan Saldırıyı Kınadı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, partisinin Silivri İlçe Başkanlığı'nı ziyareti sırasında Samanyolu...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, partisinin Silivri İlçe Başkanlığı'nı ziyareti sırasında Samanyolu Haber ekibine yapılan saldırıya Basın Konseyi'nden kınama geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Silivri Cezaevi'nde eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ ve Milletvekili Engin Alan'ı ziyaret etmeden önce partisinin Silivri İlçe Teşkilatı'na uğraşmıştı. Burada haber takip eden Samanyolu Haber ekibi, bir grubunu saldırısına uğramıştı. Basın Konseyi yazılı bir açıklama yaparak söz konusu saldırıyı kınadı.

Reklam
Reklam

Basın Konseyi Genel Sekreterliği'nce yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Samanyolu Haber ekibine yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Düşünce ve halkın haber alma özgürlüğü için uğraş veren gazetecilerin görevlerini engellemek isteyen kaba kuvvet sahiplerine, yasalarda gösterilen yaptırımların en ağır bir şekilde uygulanması için ilgililerin üstlerine düşen görevi yapacaklarından emin olmak isteriz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz