Basın Mensuplarından Siirt Valisi Aydın'a Ziyaret

Siirt'te görev yapan basın mensupları göreve yeni atanan Vali Ahmet Aydın'ı ziyaret etti.

Siirt'te görev yapan basın mensupları göreve yeni atanan Vali Ahmet Aydın'ı ziyaret etti.

Basın mensupları makamında görüştükleri Vali Aydın'a yeni görevinde başarı diledi.

Vali Aydın burada yaptığı açıklamada, Siirt'in güzel bir memleket olduğunu, daha güzel ve iyi bir Siirt için el birliğiyle çalışacaklarını söyledi.

Siirt'i ve kentin potansiyelini çok iyi bildiğini ifade eden Aydın, "Basın mensupları bize haberleriyle yol gösterecekler. Onların dile getirdiği sorunları en kısa sürede çözmeye çalışacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Vali Aydın, Siirtspor'da yaşanan sıkıntıların giderilmesi için de gereken çalışmalara başlayacaklarını ifade ederek, kendisine gönderilen ancak makam odasına sığmadığı için koridorlara bırakılan çiçekler için herkese teşekkür ettiğini, çiçeklerin satışından elde edilecek geliri Siirtspor'a bağışlayacaklarını ifade etti.

Muhabir: Ayhan Mergen-Zekeriye Güneş / Sema Kaplan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: