Basın Sitesi Için Incelemeler Yapıldı

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) aracılığıyla yapılması planlanan basın sitesi için incelemeler yapıldığını bildirildi.

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti aracılığıyla yapılması planlanan basın sitesi için incelemeler yapıldığını bildirildi. ZGC Başkanı Derya Akbıyık, yaptığı yazılı açıklamada, yapılması için TOKİ'ye başvuruda bulundukları ZGC Basın Sitesi'nde çalışmaların son aşamaya geldiğini belirtti. Yapılan başvurular sonucunda TOKİ'den sitenin yapılacağı arsada incelemelerde bulunmak için heyetin geldiğini anlatan Akbıyık, basın mensuplarına konut edindirme projesinin sonuçlanmasına çok az bir zaman kaldığını kaydetti. Projede gerekli tüm incelemelerin yapıldığı aktaran Akbıyık, "Son olarak altyapı için kanalizasyon su işleri ve imar incelemesi, yol güzergahlarının kontrolleri yapıldı. Sondaj çalışmaları daha önce tamamlanmıştı. Zonguldaklı gazeteci meslektaşlarımız eylül ayı içinde peşinatları olan ücreti hazırlamaları gerekiyor. Herkese hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: