Basın Yayın Ve Enformasyon Genel Müdürlüğünün 94. Kuruluş Yıl Dönümü

Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünün 94. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Antalya ve Kemer'de görev yapan gazeteciler için yemek düzenlendi.

Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünün 94. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Antalya ve Kemer'de görev yapan gazeteciler için yemek düzenlendi. Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Esen Diler'in ev sahipliğinde, Kemer'e bağlı Ulupınar köyündeki bir restoranda düzenlenen yemeğe, Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Nedim Engin, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni, Batı Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Ragibe Coşkun, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Gülhan Tezen ile çok sayıda gazeteci katıldı. Esen Diler, yemek öncesi yaptığı konuşmada, 7 Haziran 1920'de kurulan Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünün bu yıl 94. kuruluş yıl dönümünü kutladığını söyledi. Diler, gazetecilerle bir arada olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: