Başına Sert Bir Cisimle Vurulup Ölüme Terk Edilen Genç Kızın Hayati Tehlikesi Sürüyor

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, iki üniversite öğrencisi ile birlikte kaldığı evde başına sert bir cisimle vurularak...

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, iki üniversite öğrencisi ile birlikte kaldığı evde başına sert bir cisimle vurularak ağır yaralanan genç kızın tedavisi sürerken, olayla ilgili bir kişi aranıyor.

Orhaniye Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iki üniversite öğrencisinin pastanede tanışıp evlerinde kalmasına izin verdikleri genç kız kafasına sert bir cisimle vurularak ağır yaralandı. Evde ölüme terk edilen genç kız, üniversite öğrencilerinden birisinin erkek arkadaşı tarafından şans eseri bulunarak hastaneye yetiştirildi. Pazarlamacılık yaptığı öğrenilen genç kızın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgilere göre, Bursa’dan gelip İnegöl’de üniversite okuyan B.V. ve G.C, Orhaniye Mahallesi Mezbaha Sokağı'nda bir apartmanın üçüncü katını birlikte kiraladı. Aynı evi paylaşan üniversiteli iki genç kız, pastanede tanıştıkları Burcu Doğan isimli 19 yaşındaki kızı evlerine alarak bir süredir beraber yaşamaya başladılar. G.C.’nin Bursa’da ailesinin yanında, B.V.’nin ise dışarıda olduğu sırada evde tek başına bulunan Burcu Doğan, henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından kafasına sert bir cisimle vurularak ağır yaralandı.

Kız arkadaşı G.C.’yi görmek için eve çıkan erkek arkadaşı M.E, antre kapısının aralık olduğunu gördü. Kapıyı tamamen açan M.A., Burcu Doğan isimli genç kızı yerde kanlar içerisinde gördü. M.E, hemen 112 Acil Servisi arayarak yardım isted. 112 ekiplerinin gecikmesi üzerine ise telefon ederek çağırdığı arkadaşının özel otomobili ile yaralı kızı İnegöl Devlet Hastanesi'ne götürdü. İlk müdahalesi yapılan genç kız tedavi altına alınırken, sert bir cisimle vurulmak suretiyle kafasında delik açıldığı, şuurunun kapalı olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Reklam
Reklam

Yaralı kız Bursa Devlet Hastanesi'ne sevk edilirken, ifadelerine başvurulan bazı apartman sakinlerinin, üniversiteli kızların kaldığı evden bir erkek ile bir kızın tartışma seslerinin geldiğini, biraz sonra seslerin kesildiğini söyledikleri öğrenildi. Bir süre sonra eve gelen üniversiteli kızlardan B.V. ve yaralı genç kızı hastaneye getiren M.E.’nin ifadelerine başvuran emniyet ekipleri olayı gerçekleştirdiği ifade edilen T.K. isimli şahsı arıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: