Başını taşla ezerek öldürdüler

Üç çocuk babası Mehmet Güven'in başının taşla ezilerek öldürüldüğü tespit edildi.

Üç çocuk babası Mehmet Güven'in başının taşla ezilerek öldürüldüğü tespit edildi.

Uşak'ın Banaz İlçesi'nde 3 gündür haber alınamayan büfeci 33 yaşındaki Mehmet Güven'in cesedi Gedikler Göleti'nde bulundu. Yapılan incelemede üç çocuk babası Güven'in başının taşla ezilip öldürüldüğü daha sonra da gölete atıldığı ortaya çıktı. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Banaz İlçesi'nde alkollü içki ve sigara satışı yapılan büfenin sahibi, evli ve 3 çocuk babası Mehmet Güven, geçen perşembe günü ortadan kayboldu. Akşam saatlerinde eşinin eve gelmemesi üzerine şüphelenen 30 yaşındaki Satı Güven, durumu yakınlarına bildirdi ve işyerini kontrol etmelerini istedi. Yakınları, işyeri ve çevresinde yaptığı aramalara rağmen Mehmet Güven'in izine rastlayamayınca durumu polis ve jandarmaya bildirdi. Kayıp başvurusunun ardından başlatılan çalışmalardan da sonuç alınamadı.

Reklam
Reklam

KÖYLÜLER BULDU Bugün Gedikler Göleti'nde bir erkek cesedi gören köylüler, durumu jandarmaya bildirdi. Göletten çıkartılan cesedin kayıp Mehmet Güven'e ait olduğu belirlendi. Yapılan ilk incelemede, Güven'in başının taşla ezilip öldürüldüğü, ardından da gölete atıldığı tespit edildi.

Acı haberi alıp olay yerine giden Güven'in yakınları sinir krizi geçirdi. Nöbetçi savcının talimatıyla ceset, Banaz Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Güven'in cesedine otopsi yapılacağı belirtildi.

İKİ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI Jandarma cinayetin üstündeki sır perdesini aralamaya çalışırken, Güven'in ev almak istediği ve bu nedenle bir süredir yüklü miktarda parayla dolaştığı belirlendi ve kaybolmadan önce görüştüğü 2 kişi gözaltına alındı.

Kimlikleri açıklanmayan bu kişilerin sorgusu sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: